+47 57 84 99 99

Om Oss

Ærlig | Innovativ | Hjelpsom | Trygg

LocalHost AS er spesialister på IT-drift og IT-infrastruktur. Vi skal være best på å forstå kunden, og vi har et sterkt fokus på kundeservice med kvalitet i alle ledd. Kjerneverdiene til LocalHost er: Ærlighet, Innovativ, Hjelpsom og Trygg. Dette er viktige verdier som alle i selskapet jobber hardt for å etterleve.

Vi ble stiftet i 2007 og er i dag 29 dyktige ansatte. LocalHost har fra starten hatt en visjon om å gjøre IT enkelt, trygt og miljøvennlig.
Våre kunder består i alt fra små enkeltmannsforetak til store multinasjonale milliardkonsern. Kundene velger selv i hvilken grad LocalHost skal være involvert i driften. Noen ønsker at vi skal ta oss av all IT-drift, mens andre leier trygg plass hos oss og fjerndrifter systemene selv. LocalHost er for alle.

Kjernevirksomheten til LocalHost er konsulenttjenester, hosting og utvikling.

LocalHost jobber hele tiden for bærekraft for miljøet, og vi utviklet tidlig vårt eget kjølesystem som benytter havnebassenget til nedkjøling av serverpark. Dette gjør oss til et av markedets mest miljøvennlige datasenter.

Etter å ha vært i drift en periode så LocalHost programvarebehov som ikke fantes i markedet, både hos oss selv og våre kunder. Som et resultat av dette åpnet vi i 2009 vår egen utviklingsavdeling. I dag har vi fire svært dyktige utviklere. Disse har, i samarbeid med våre kunders behov, utviklet alt fra touchbaserte timeregistreringssystemer til det svært avanserte CRM-systemet, Action.