+47 57 84 99 99

Investor

LOCALHOST HOLDING

LocalHost AS er eid av LocalHost Holding AS, som har bygget opp, og eier i flere selskaper innenfor teknologi. Selskapene har et utpreget distrikt-, miljø- og teknologifokus.

Som inkubator er vårt mål å utvikle miljøvennlig teknologi og å bygge kompetanse for å levere neste generasjons teknologiske løsninger. Vi har gjentatte ganger bevist at vi er rett partner for dette, sammen med kunder/partnere som for eksempel Lefdal Mine Datacenter AS, Videonor AS og Seevia AS. Dette er kunder, der vi sammen, har utviklet helt nye produkt, prosesser og ikke minst helt nye selskap. I disse selskapene har LocalHost gruppen også gått inn som investor og aksjonær. LocalHost sin leveransemodell, sammen med LocalHost gruppen sin finansielle ryggrad, gjør at selskapet ved flere anledninger har fungert som inkubator.

LocalHost er også et av få teknologiselskap, som sammen med en kunde, kan gjennomføre Innovasjon Norge og Skattefunn prosjekt, der LocalHost gruppen også kan delta med hensyn til finansiering. Vi har gjort store eksterne forsknings- og utviklingsprosjekt sammen med kunder. Eksempler på dette er store utviklingsprosjekt med Nordvestvinduet AS og Selstad AS.

De mest profilerte bedriftene i LocalHost Gruppen

Totalleverandør av IT tjenester

Med eget datasenter, enkle løsninger og serviceinnstilte ansatte har LocalHost levert IT tjenester til små og store bedrifter, i de aller fleste bransjer, siden 2007. 

Brukervennlig videokonferanse

Hos VideoNor er fokuset en enkel brukeropplevelse når man skal ha videomøter, og ikke minst å få ulike videosystemer til å snakke sammen. VideoNor eier også Whereby.com som er et av de raskest voksende Video as a Service selskap.

Alt av hardware til bedrift og privat

Varehandel spesialisert innen IT, nettverk, kommunikasjon og telefoni. Leverer alle tekniske produkter man trenger, både til arbeidsplassen og møterommet.
NetPartner er også medlem av Mobit-kjeden og tilbyr mobile sentralbordløsninger.

Gruppens overordnede mål har vært å skape synergier for selskapene i strukturen, samt være en drivkraft for regionen. Dette er symbolisert i logoen og i bølgen som profilelement.

LocalHost gruppen har også eierskap i en rekke selskap med fokus på samfunnsutvikling og vekst. Se liste under.

Andre firma i LocalHost Gruppen

Inviro AS

Måløy Vekst Fiber AS