+47 57 84 99 99

Ledig stilling

Senior ProgramvareUtvikler

Vil du være med å bygge fremtidens løsning
for digitalisering av industri?

Vi søker Senior Programvareutvikler

Jobbeskrivelse

Som et av Vestlandets sterkeste fagmiljø innen IT-drift, IT-infrastruktur og utvikling, er vårt mål i LocalHost å levere solid og fremtidsrettet teknologi og kompetanse tilpasset hver enkelt bedrift. Etter suksess med både Whereby og Lefdal Mine Datacenter, er vi nå i gang med vår nye storsatsing. Med deg på laget, er målet å utvikle fremtidens standardløsning for digitalisering av industri. Vi er på jakt etter deg som vil bidra til at bedrifter og organisasjoner kan jobbe smartere, uanstrengt, med fokus og drivkraft.

Helt konkret søker vi etter en programvareutvikler til vårt utviklingsteam som skal bistå med å videreutvikle vår egen programvare: en kostnadseffektiv totalløsning for SMB bedrifter, der data fra ulike kilder knyttes sammen slik at produksjon optimaliseres, vedlikehold automatiseres, og nye produkter og inntektsstrømmer utvikles. Les videre om dette høres spennende ut!


Dette ser vi etter

Vi ser etter deg som blir inspirert av ord som teknologi, team, utvikling, effektivisering, datafangst, sensorer og Industri 4.0. Som oss, brenner du for å modernisere industrier gjennom brukervennlige, nyskapende og intuitive løsninger. Du motiveres av både visjonære prosjekter og daglig support, fordi du deler vårt grunnleggende mål om å få teknologi til å snakke sammen til det beste for kundene våre.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor- eller masterutdanning innen programmering/systemutvikling
 • Minimum tre års relevant erfaring
 • God kjennskap til, og erfaring med, siste versjoner av .Net og C#, integrasjoner mot eksterne system, og moderne webteknologi
 • Fordel om du også er kjent med/har erfaring innen IoT, DevOps, Docker og Microservices
 • Strukturert og løsningsorientert, som ikke er redd for å stille spørsmål og finne svar
 • Tar initiativ, er selvgående og holder deg oppdatert mht. ny teknologi
 • Deler kunnskap og erfaring med resten av teamet
 • Bidrar til et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø

LocalHost har kontorer i Måløy, Nordfjordeid, Florø, Bergen, Ålesund og Vestnes, men finner vi den rette kandidaten er vi fleksible mht. arbeidssted.


Hvorfor velge oss

Hos oss vil du jobbe i et tverrfaglig team med spennende og varierte oppgaver, ta del i tekniske beslutninger og strategiske diskusjoner, og være med å påvirke valg knyttet til teknologi, arkitektur og design.


Vi tilbyr

 • Et tverrfaglig og engasjerende fagmiljø
 • Spennende utfordringer og varierte oppgave
 • Mulighet for å påvirke tekniske beslutninger, arkitektur og design
 • Mulighet for coaching av mindre erfarne utviklere
 • En arbeidsplass med tillit og ansvar
 • Et inkluderende miljø, med sosiale happenings og faglig påfyll
 • Fleksible arbeidsordninger, konkurransedyktige betingelser og personalordninger

Er du interessert? Da vil vi gjerne høre fra deg! For spørsmål om stillingen, kontakt oss på post@local-host.no. Ønsker du å søke, send skriftlig søknad og CV til post@local-host.no.


Se også

Er du nyutdannet eller har mindre enn 3 års erfaring, se vår stillingsannonse for junior programvareutvikler her: https://www.local-host.no/ledig-stilling-junior-programvareutvikler

 

Om LocalHost

LocalHost AS er spesialister på IT-drift og IT-infrastruktur, og har fra starten av hatt en visjon om å gjøre IT enkelt, trygt og miljøvennlig. I dag teller vi 32 dyktige teknologer, rådgivere og strateger som leverer konsulenttjenester, hosting og utvikling til alt fra lokale start-ups til store multinasjonale milliardkonsern. Kundene velger selv i hvilken grad vi skal være involvert i driften. Fra de som ønsker totalhåndtering av all IT-drift til andre som leier trygg plass hos oss og fjerndrifter systemene selv – LocalHost er for alle.

Bærekraft har vært en integrert del av vår virksomhet siden begynnelsen. Vi utviklet tidlig vårt eget kjølesystem som benytter havnebassenget til nedkjøling av serverpark. Dette gjør oss til et av markedets mest miljøvennlige datasenter, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle mer miljøvennlige løsninger.

Kundeservice og kvalitet står sterkt i alle ledd og er noe vi bevisst jobber for å etterleve gjennom våre 5 kjerneverdier: ærlig, innovativ, effektiv, hjelpsom og trygg. Ved hjelp av grundig og oppdatert forståelse for våre kunders behov, skreddersyr vi system slik at bedrifter kan jobbe smartere, uanstrengt, med fokus og drivkraft.

Vi søker også etter Junior Programvareutvikler

Klikk her for stillingsannonse

i

Jobbe hos oss?

Send søknad til
post@local-host.no