Ring oss : +47 57 84 99 99

Regnskapssystemer

Visma Global - Et helhetlig økonomisystem
Med Visma Global har du til enhver tid full oversikt over virksomheten. Du får et standardisert økonomisystem (ERP) med velprøvde rutiner og standard rapportering, best egnet for firmaer inntil 50 ansatte. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser til fulle.
Benytter du Visma Global har du to hender på rattet, og bedriftens oppdaterte nøkkeltall er aldri mer enn noen museklikk unna. Programmet gir deg bedre arbeidsflyt med forhåndsdefinerte arbeidsroller, lar deg gå fra totaloversikt til detaljer med noen få klikk og gir deg oversiktlige rapporter i en håndvending.

Visma Business - Det smarte, effektive og fleksible økonomi- og logistikksystemet
Brukervennlighet, driftssikkerhet og fleksibilitet har gjort Visma Business til ett av markedets ledende økonomi- og logistikksystemer. Med fokus på automatisering og effektivitet skaper Visma Business nye muligheter for tusenvis av virksomheter. Løsningen hjelper bedriften din med å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender, maksimere inntektene og effektiviserer rutinene i hele bedriften.
Noen gode grunner til å velge Visma Business:
- Smarte funksjoner for alle oppgaver
- Rask implementering
- Brukervennlig
- Lett å tilpasse til din virksomhet
- Utbredt og velprøvd


Visma Lønn - Et kraftig og brukervennlig lønnssystem
Med Visma Lønn har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Det brukervennlige systemet innbyr til effektiv og lystbetont jobbing. Og de mange støttefunksjonene og integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføring og feil - og legger til rette for automasjon av repetitive arbeidsoppgaver. Integrer Visma Lønn med Vismas økonomisystem og Visma HR & Travel for å oppleve systemets enorme muligheter. Kjør lønn, la systemet ordne resten.
Visma Lønn har også en omfattende og fleksibel rapportering med tilgang på all historikk. Det tilbys et komplett faglig oppslagsverk, et bredt kurstilbud og eksperthjelp om du trenger.

Huldt & Lillevik Lønn 5.0 - lønnssystem for små- og mellomstore bedrifter
Huldt & Lillevik har snart 30 års erfaring innen lønn og personal, og er i dag Norges mest brukte lønnssystem i små og mellomstore bedrifter.  Lønn 5.0 er et komplett lønnssystem som er enkelt å bruke gjennom et moderne og fleksibelt brukergrensesnitt. Dersom bedriften vokser eller får andre behov er det lett å tilpasse dette i Lønn 5.0.
Noen gode grunner til å velge Huldt & Lillevik Lønn 5.0:
- Norges mest solgte lønnsystem
- Passer godt til firmaer med 1-500 ansatte
- Enkel, men med mange muligheter
- Nettløsning - kjør lønn fra hvor som helst